Bed & Breakfast

Uw verblijf bij de Schuringse Heerlijckheid

De Bed & Breakfast “De Schuringse Heerlijckheid” heeft een sfeervolle kamer, met een ruime zitgelegenheid. Vanuit de zitruimte komt u via een trap in het slaapgedeelte. Daar heeft u de beschikking over  een tweepersoonsbed in een éénpersoonsbed.

Beide bedden zijn voorzien van een uitstekend matras en dekbed. U heeft naast prettige stoelen de beschikking over een tafel waaraan het goed werken is. Natuurlijk is er naast een televisie (inclusief dvd), ook gratis wifi.

De Bed & Breakfast heeft eigen sanitair, voorzien van douche en wastafel. Het toilet is apart van de badkamer.

U heeft de beschikking over een koelkast, magnetron, waterkoker en een Nespresso koffie aparaat. Natuurlijk is de koffie en thee van het huis. De koelkast is gevuld met verschillende drankjes.

Het ontbijt wordt verzorgd in de aangrenzende ruimte ( de bar genaamd ) waar het goed toeven is. Die ruimte ademt de sfeer van weleer. In de winter steken we daar graag de houtkachel voor u aan. Het is een bijzondere ervaring om ‘s morgens bij de geur van het hout vuur het ontbijt te nuttigen.

Bij het ontbijt serveren we diverse producten afkomstig van ons landgoed de Schuringse Heerlijckheid.

Er is zeer ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Reserveren, klik hier

ontbijt-schuringse-heerlijckheid

Van alle gemakken voorzien

  • Rookvrij
  • Magnetron
  • Waterkoker, Senseo
  • Koelkast
  • Televisie met DVD speler

Bekijk meer foto's van de B&B

Mooie kamer in prachtige omgeving. Zeer gastvrij. Alles voorhanden. Ook erg mooie tuin waar je heerlijk kunt zitten. Aanrader! Zowel voor zakelijk als vakantiebezoek.

Een warm welkom op een plek waar je je heerlijke terug kunt trekken en inspiratie op doen! Het was weer klasse!