Bed & Breakfast

Welkom in de Hoeksche Waard

Bed & Breakfast “De Schuringse Heerlijckheid“ ligt in de voormalige “Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen”. Een prachtig uniek gebied kenmerkend door haar rust en natuur. Daar ziet u vele vogelsoorten en soms zelfs de visarend. Met een beetje geluk ziet u vanuit uw kamer de herten lopen.

Natuurgebied Oosters bekade Gorzen is op loopafstand. “De Schuringse Heerlijckheid” ligt aan het Floris V – wandelpad, het natuureiland Tiengemeten ligt op 10 kilometerafstand. De Hoeksche Waard leent zich uitstekend voor fiets en wandel tochten. De Hoeksche Waard heeft niet voor niets de status Nationaal landschap gekregen. We wijzen u graag de bijzondere plekjes.

Voor een bezoek aan de stad Dordrecht is “De Schuringse Heerlijckheid” een uitstekende uitvalsbasis. U bent in een klein half uur in Rotterdam en verder is vestingstad Willemstad een bezoek waard, u vindt daar eveneens het grootste sluizencomplex van Europa.

Numansdorp ligt op ruim 3 kilometer van “De Schuringse Heerlijckheid”, daar bevinden zich restaurants in diverse stijlen.

Er is een ruime sortering wandel- en fietsroutes aanwezig. Uw fiets kunt u binnen stallen.

Welkom in de Hoeksche Waard

  • Wandelen
  • Fietsen
  • Vissen
  • Golfbaan Cromstrijen
  • Natuureiland Tiengemeten

Bekijk meer foto's van de omgeving

Voor ons als rustzoekers was dit een heerlijk plekje met een goede service. Het onbijt was prima verzorgd met huisgemaakte jams en kakelverse eitjes van de buren. De ligging is prima, met voldoende faciliteiten in de omgeving ('Koffiepunt 40' en restaurant 'Gewoon' in Numansdorp zijn aanraders).

Goede tips om zo optimaal mogelijk weekend te benutten. Heerlijke rustige omgeving. Veel ruimte, mede door gebruik van aangrenzende kamer, authentiek ingericht met persoonlijke spullen. We hebben genoten!